https://degroeneweide.org/wp-content/uploads/2020/09/foto-uitje-2-1200x550.jpg

Zomeruitjes

Zomeruitjes

Ieder jaar wordt er voor de zomervakantie een uitgebreide planning gemaakt voor de BSO. Wij willen de kinderen in deze weken net even wat extra's aanbieden om de vakantie een speciaal tintje te geven.

Workshops 

Er worden verschillende workshops georganiseerd door externe bedrijven die op locatie komen. Deze workshops variëren van decopatchen (decoreren met dun servetpapier) en ballonfiguren tot slijm maken en zelfs een raket lanceren.

Ouders en hun beroepen

Ook ouders worden betrokken en worden gevraagd of zij het leuk zouden vinden om iets te vertellen over hun beroep. Zo hebben we een workshop gehad van een vader die bij Staatsbosbeheer werkzaam is en heeft een moeder een kinderyogales georganiseerd.

Op stap

Zelf gaan we ook met de kinderen op stap. Een uitje kan zijn om heerlijk te wandelen naar de hertjes met wat brood dat over is (Park Hartenstein). Ook hebben wij een abonnement op het Talud, de super leuke speeltuin in ons eigen dorp.

Met de bus op pad

Vanuit de Utrechtseweg hebben we een goede busverbinding waar we zo nu en dan ook gebruik van maken. We reizen dan met de bus naar bijvoorbeeld Burgers Zoo, de kinderen beleven hierdoor een geweldige dag.

Ook hebben we weleens een bezoekje gebracht aan Tuindorp (speeltuin in Wageningen), het watermuseum of het openluchtmuseum.

 

Kortom leuke en gevulde dagen met een variatie aan verschillende activiteiten en uitjes, waarbij de kinderen met een goed gevoel terugkijken op de vakantie en kunnen vertellen of laten zien wat ze gemaakt of gedaan hebben.

In ons portaal waar alle ouders kunnen inloggen, zullen regelmatig berichten en/of foto's geplaatst worden van de uitjes en activiteiten. Hierdoor kunt u meekijken wat uw kind zoal doet die dag.

https://degroeneweide.org/wp-content/uploads/2020/09/foto-uitje-600x800.jpg
https://degroeneweide.org/wp-content/uploads/2020/09/foto-uitje1-1200x500.jpg