https://degroeneweide.org/wp-content/uploads/2020/09/activ-1200x550.jpg

Activiteiten

Op deze pagina willen wij u nog wat meer vertellen over de activiteiten die op ons kinderdagverblijf uitgevoerd worden.

Opa en Oma-dagen 

Jaarlijks organiseren wij de ‘Opa en Oma-dagen’ waar de opa en/of oma een kijkje kan komen nemen en deel kan nemen aan activiteiten en het dagritme van het kleinkind op ons kinderdagverblijf. Deze dagen zijn altijd een groot succes.

Carnaval

Elk jaar besteden we aandacht aan Carnaval. Van de babygroep tot de BSO kinderen, iedereen mag en kan verkleed komen die dag en de dag staat in het teken van feest. Er worden leuke knutselwerkjes bedacht en er zal gezellige muziek op staan.

BSO vakanties en/of studiedagen

Voor de BSO kinderen in de vakanties en/of op studiedagen kijken we altijd of er een leuk uitje of workshop in het rooster gepland kan worden, zodat de vakantie ook op de BSO als vakantie voelt.

Op pad

We zijn ook geregeld met de groepen te vinden in de mooie parken die we in Oosterbeek hebben. Op bezoek bij de hertjes in Hartenstein is altijd een succes, spelen op het speelveld bij Bato’s wijk of in de herfst op zoek naar mooie bladeren in een van de parken. Van de babygroep tot de BSO kinderen, iedereen geniet er altijd van.

Speeltuin Talud

Zodra Speeltuin Talud open is, zult u ons daar ook regelmatig zien. We hebben met De Groene Weide een abonnement. De speeltuin is lopend bereikbaar vanuit De Groene Weide. Van de peuters tot de BSO kinderen: het blijft een leuke plek!

Samen bakken

Ohhh en bakken… Dat vinden we heerlijk. En de kinderen ook. Van de dreumes tot de BSO kinderen. Bij de kleintjes met wat meer hulp, bij de grote kinderen steeds meer zelf. Spelenderwijs leren ze zo stap-voor-stap dingen bereiden. En erna natuurlijk vol genieten van de heerlijk gemaakte hapjes!

10 minuten gesprekken

We organiseren 2 keer per jaar 10 minuten gesprekken. Dit gesprek vindt plaats met de mentor van uw kind en biedt ruimte om ervaringen te delen en vragen te stellen.

https://degroeneweide.org/wp-content/uploads/2020/09/actievit-600x800.jpg