https://degroeneweide.org/wp-content/uploads/2020/11/Groene-Weide-3-1600x1155.jpg

Ons team

https://degroeneweide.org/wp-content/uploads/2020/12/Lysette-250x250.png
Lisette

Kantoor | Eigenaresse De Groene Weide

Graag wil ik mij aan u voorstellen. Mijn naam is Lisette Zwartkruis, geboren in 1976 en vanaf 1 oktober 1997 ben ik de trotse eigenaresse van De Groene Weide.

Ik woon samen met Rogier (1975) in Renkum en samen hebben wij een zoon (2005) en een dochter (2001). Wij vinden het o.a. leuk om samen op vakantie te gaan, een spel te spelen, een rondje te varen met ons bootje of een dagtocht te maken op onze motoren.

Rogier is mede-eigenaar en zorgt voor het technische gedeelte van De Groene Weide.

Ik vind het belangrijk dat iedereen binnen Kinderdagverblijf De Groene Weide zich gehoord en gezien voelt. Daarvandaan doe ik mijn uiterste best om De Groene Weide op een open manier te runnen, met een betrokken en persoonlijke houding.  Ik sta open voor de op- en aanmerkingen van ouders, medewerksters en de kinderen.

Graag tot ziens!

https://degroeneweide.org/wp-content/uploads/2020/12/bron-team2-250x250.png
Wendy

Dreumesgroep | Assistent leidinggevende

Ik ben Wendy Overdreef en ik werk al sinds 2002 bij De Groene Weide. Samen met mijn vriend en 2 kinderen, een zoon (2007) en een dochter (2010)  jaar woon ik in Zevenaar. We vinden het heerlijk om er samen op uit te gaan of thuis uitgebreid spelletjes te doen.

Wat mij aanspreekt bij De Groene Weide is de persoonlijke sfeer tussen collega's en ouders. Daarnaast spreken mij het werken met vaste gezichten en de continuïteit enorm aan.

Hopelijk tot snel.

https://degroeneweide.org/wp-content/uploads/2020/09/new3-250x250.png
Viënna

Alle groepen | Assistent leidinggevende

Mijn naam is Viënna Valkhof, in 1990 geboren in Wageningen. Samen met mijn partner en zoon (2018) ben ik woonachtig in Heelsum.
Wij gaan samen graag dagjes weg en op vakantie. Zelf ben ik dol op wandelen, dit doe ik dan samen met onze hond en zoon.

Wat bij mij als eerste opkomt wanneer ik aan De Groene Weide denk is het sfeervolle team en de betrokkenheid tussen leidsters en ouders. Daarnaast ook de professionaliteit die er geboden wordt. Iedereen is welkom bij De Groene Weide!

Graag tot snel!

https://degroeneweide.org/wp-content/uploads/2020/12/bron-team4-250x250.png
Barbara

Dreumesgroep | Pedagogisch beleidsmedewerker

Mijn naam is Barbara Kessels, ik ben moeder van drie kinderen. Sinds 2013 ben ik werkzaam voor kinderdagverblijf De Groene Weide. Naast mijn werk op de dreumesgroep, ben ik ook de pedagogisch beleidsmedewerkster/coach.  Als pedagogisch beleidsmedewerker ontwikkel ik het pedagogisch beleid. De beleidsplannen verschillen per groep, bijvoorbeeld voor het kinderdagverblijf of BSO. Als pedagogisch coach ben ik de spil tussen het pedagogisch beleid en de uitvoering hiervan. Ik help mijn collega’s bij het signaleren van knelpunten bij de werkzaamheden, kennis, vaardigheden en ik achterhaal samen met hen waar hun behoeftes liggen wat betreft coaching.

De Groene Weide betekent voor mij een huiselijke opvang, waar ik mijn kinderen met een gerust hart achter laat bij de lieve juffen.

Hopelijk tot snel.

https://degroeneweide.org/wp-content/uploads/2020/12/bron-team6-250x250.png
Carolien

Babygroep | Pedagogisch medewerker

Ik ben Carolien v/d Bergh en woon met mijn gezinnetje in Arnhem.
Ik ben sinds 2018 werkzaam bij dit knusse, gezellige kinderdagverblijf.
Werken met kinderen is altijd een passie van mij geweest.

Voor mij is een werkdag geslaagd als de kinderen een fijne dag hebben gehad en hebben genoten van alle gezellige momenten die we hier hebben. Ook voelt het fijn dat ik ze die dag écht heb gezien en ze voldaan 's avonds weer met de ouders  mee naar huis gaan.

De Groene Weide is voor mij een knus, warm kinderdagverblijf waar iedereen mag zijn wie hij is.
Het team is warm en probeert iedereen zich thuis te laten voelen en door de kleine omvang zijn alle leidsters bekend met de kinderen
die hier komen spelen, dat maakt dit tot een persoonlijk betrokken kinderdagverblijf.

Hopelijk tot snel op De Groene Weide!

https://degroeneweide.org/wp-content/uploads/2020/09/foto7-250x250.png
Daniëlle

Babygroep | Pedagogisch medewerker

Ik ben moeder van 2 heerlijke meiden en sinds 2018 werkzaam op De Groene Weide. Op maandag en donderdag kun je mij vinden op de babygroep. Ik voel mij perfect op mijn plek tussen de allerkleinste wezentjes. De vrolijke kraaitjes, de ontwikkeling volgen, het op mogen zien groeien van de kindjes vind ik het mooiste wat er is.

De Groene Weide typeert voor mij veel persoonlijke aandacht, zowel voor kind als collega. Een ontspannen sfeer waar elk kind zichzelf kan en mag zijn.

Hopelijk tot snel!

https://degroeneweide.org/wp-content/uploads/2021/09/DEborah-250x250.png
Deborah

BSO | Pedagogisch medewerker

Hallo, ik ben Deborah van de Graaf, ik ben geboren op 21-03-2000. Ik woon samen met mijn vriend in Doorwerth. Na mijn stage in 2019 op de peutergroep, ben ik sinds juli 2021 werkzaam op De Groene Weide. Je kunt mij voornamelijk vinden op de BSO groep, maar ik ben ook nog wel eens te vinden bij de peuters.
Elke dag is weer een andere dag, er is nooit een dag dat je hetzelfde meemaakt. Vooral die reden vind ik het leukste aan het werken bij De Groene Weide. Daarnaast vind ik het belangrijk dat ouders zich ontvangen voelen en dat kinderen zich thuis voelen. De Groene Weide levert daar een grote bijdrage aan. Wij zijn elke dag buiten te vinden, het leukste en fijnste moment van de hele dag vind ik dat. Heerlijk naar buiten gaan met de kinderen.
Hopelijk zien we elkaar snel!
https://degroeneweide.org/wp-content/uploads/2020/12/bron-team8-250x250.png
Eva

Dreumesgroep | Pedagogisch medewerker

Ik ben 20 jaar oud en ik werk sinds 2019 met plezier bij De Groene Weide. Ik ben bij De Groene Weide begonnen als stagiaire en ik had het hier erg naar mijn zin. Gelukkig kon ik hier doorstromen als leidster. Het sprak mij erg aan dat de kinderen altijd voorop staan bij De Groene Weide. De kinderen kunnen heerlijk spelen op de gezellige groepen en in de leuke tuinen. Met lekker weer spelen en eten we lekker buiten. Dat vind ik een van de leukste dingen aan De Groene Weide. Zelf sta ik op verschillende groepen. Ik sta op de peutergroep, dreumesgroep en de BSO. Ik vind de interactie met de kinderen super leuk. De kinderen zijn altijd oprecht en wanneer ik bij binnenkomst de kinderen zie kan mijn dag al niet meer stuk.

Hopelijk tot snel!

 

https://degroeneweide.org/wp-content/uploads/2020/09/foto9-250x250.png
Gerrie

Peutergroep en BSO | Pedagogisch medewerker

Ik ben Gerrie en mama van 2 jongens. In 1998 ben ik begonnen in de kinderopvang en sinds 2017 werkzaam bij De Groene Weide.
Een kleinschalige werkplek met een grote betrokkenheid onderling. Dat maakt het voor mij een enorm fijne plek om te mogen werken.
De dinsdag, donderdag en vrijdag werk ik op zowel de peutergroep als de BSO. Het is geweldig om onderdeel te mogen zijn bij de ontwikkeling van alle kinderen en ze te zien opgroeien tot zelfstandige persoontjes met elk hun unieke kwaliteiten. Ik zie mijzelf niets anders doen dan dit.

Wie weet tot snel!

https://degroeneweide.org/wp-content/uploads/2020/12/bron-team10-250x250.png
Lidia

Peutergroep | Pedagogisch medewerker

Mijn naam is Lidia Lucassen, samen met mijn gezin, man, dochter en hond woon ik in Babberich.
Mijn hobby’s zijn tijd doorbrengen met mijn gezin, familie, vrienden, sporten en het verenigingsleven in het dorp.
Bij De Groene Weide ben ik al heel wat jaren werkzaam, vanaf 1998 maar liefst. Vele ontwikkelingen heb ik van dichtbij mee mogen maken. Zelf ben ik werkzaam op de peutergroep.
Wanneer het nodig is sta ik in de vakanties of bij ziektes ook op de overige groepen.

De Groene Weide is gastvrij, flexibel, meedenkend met de ouders en er wordt met liefde gezorgd voor elkaar. Een kind mag en kan zichzelf zijn, ontwikkeld in zijn of haar eigen tempo.

Hopelijk tot snel.

https://degroeneweide.org/wp-content/uploads/2020/09/foto11-250x250.png
Melissa

Babygroep | Pedagogisch medewerker

Hallo,

Ik ben Melissa Kraaijenzang - Hendriks. Samen met mijn man Marvin en onze zoon Sem (2020) woon ik in Wageningen.

Ik werk vanaf 2014 met heel veel plezier op De Groene Weide en sta ik 3 dagen in de week op de babygroep.

De Groene Weide heeft een fijne huiselijke sfeer en geeft iedereen een warm welkom waardoor iedereen zich prettig voelt. Dit zorgt voor een fijne sfeer met alle ouders en ons team. Door de flexibiliteit die De Groene Weide aanbiedt zorgt het ervoor dat iedereen zich gehoord en gezien voelt.

Wie weet zien we elkaar snel!

https://degroeneweide.org/wp-content/uploads/2020/12/bron-team12-250x250.png
Michelle

Peutergroep | Pedagogisch medewerker

Ik ben vanaf 2008 werkzaam in de kinderopvang. Ben getrouwd en samen hebben wij 3 prachtige kinderen.
Ik werk vanaf 2013 met veel plezier op De Groene Weide. Mijn vaste werkdagen zijn maandag en dinsdag.

Mijn vaste groep op dit moment is de peutergroep. De peutergroep is echt mijn favoriet op dit moment. Ze zijn zo puur en je kunt ze zoveel moois nog leren. Ik vind het belangrijk dat alle kinderen zichzelf kunnen zijn en zich veilig voelen bij mij en op de groep.
Mijn motto... maak plezier, geef liefde, en de rest komt vanzelf.

Hopelijk tot snel.

https://degroeneweide.org/wp-content/uploads/2020/09/foto13-250x250.png
Patricia

Peutergroep en BSO | Pedagogisch medewerkster

Hallo, ik ben Patricia Dinkela (1987) en moeder van 2 jongens.
Sinds 2010 werk ik met veel plezier op De Groene Weide als pedagogisch medewerkster.
Op de BSO en de Peutergroep ben ik regelmatig te zien en dat zijn ook mijn vaste groepen.

De Groene Weide trekt mij aan door de kleinschaligheid, betrokkenheid en huiselijkheid.
Er wordt met grote liefde en passie gezorgd voor alle kinderen die komen spelen en ieder kind kan zichzelf zijn!

Hopelijk tot snel!

https://degroeneweide.org/wp-content/uploads/2020/12/bron-team16-250x250.png
Winnie

BSO | Pedagogisch medewerker

Mijn naam is Winnie Novio Gonzales.
Ik ben vanaf maart 2019 aan het werk bij De Groene Weide en sindsdien het vaste gezicht op de BSO groep. Hier ga ik iedere keer weer met veel plezier naar toe! Als BSO leidster vind ik het leuk om samen met de kinderen activiteiten te bedenken zoals knutselen, spelletjes, dansen en zingen.

De Groene Weide is voor mij een ideale en stimulerende werkomgeving waar ik kan blijven groeien als pedagogisch medewerkster. Er heerst een prettige en motiverende sfeer!

Hopelijk tot snel!

https://degroeneweide.org/wp-content/uploads/2020/09/foto15-250x250.png
Sharon

Babygroep | Pedagogisch medewerker

Mijn naam is Sharon van Kesteren en ik kom uit Arnhem.
Na meerdere malen stage gelopen te hebben bij De Groene Weide, ben ik hier vanaf september 2020 werkzaam. Voornamelijk zullen jullie mij zien op de babygroep. Wanneer het nodig is ben ik ook aan het werk op de andere groepen. Elke dag is anders en dat maakt het werken zo leuk. De afgelopen jaren heb ik de kindjes zien groeien in hun ontwikkeling van baby-dreumes-peuter tot kleuter. Dit vind ik een mooie ervaring. Bij De Groene Weide staan de kinderen voorop, je mag altijd jezelf zijn en het is een gezellig/knus kinderdagverblijf. Ik voel me hier helemaal op mijn plek!

Hopelijk tot snel!

https://degroeneweide.org/wp-content/uploads/2020/12/bron-team14-250x250.png
Ria

Babygroep | Pedagogisch medewerker

Ik ben Ria Boseker (1960) en ben sinds januari 2020 werkzaam op De Groene Weide als vliegende kiep. Ik werk graag op De Groene Weide. De betrokken pedagogische medewerkers spelen op liefdevolle en respectvolle wijze in op de individuele ontwikkelingen en behoeftes van ieder kind. Ook is de betrokkenheid van collega's onderling erg groot waardoor er een fijne sfeer heerst. Daarnaast is er veel respect voor autonomie, zowel voor de kinderen als voor de medewerksters.

Ik ga iedere dag weer met plezier aan het werk!

Hopelijk tot snel